Aktivitetstilbud for barn og unge i Våler

Det er mange flotte aktivitetstilbud for barn og unge i Våler.  Aktivitetstilbudet med Åpen hall var populært fra første gang vi startet i høst, og vi ser at det kommer til fler og fler for hver gang!

Tirsdager er det åpent for 5.-7.trinns elever og torsdager er det åpent for elever fra 8.trinn og oppover. Vi er så heldige at Joker Braskereidfoss spanderer frukt til Åpen hall en periode framover, tusen takk! Ønsker også å takke de frivillige som stiller opp og bidrar til at dette blir et godt lavterskel aktivitetstilbud – uten dere hadde det ikke vært mulig å få til! Har du lyst til å stille som frivillig til Åpen hall tirsdager kan du ta kontakt med Aktivitesveileder for barn og unge; kine.skulstad@vis.kommune.no. Takk til BUA Våler for velvillighet og lån av supert utstyr!

Åpen Møteplass utgår på onsdager og erstattes med Åpen Møteplass hver tirsdag og torsdag i BUAs åpningstid kl.14-17. Oppstart desember. Dette blir et prøveprosjekt hvor vi til å begynne med har åpent for alle aldre, men vi ser at de yngste har funnet seg godt til rette  på Biblioteket og ønsker å rette en ekstra invitasjon til elever ved ungdomsskole  og videregående! Det settes stort fokus på ungdomsmedvirkning og vi ønsker at de unge selv skal bidra til å sette rammene for hva Åpen møteplass skal inneholde. Velkommen!