Jean-Louis Adorsen stiller ut i Galleri Bibliotek

I august kan du se Jean-Louis Adorsen sine bilder i biblioteket. Han har osgå skrevet romanen "Høstmørke". Velkommen til ditt bibliotek!

Jean-Louis Adorsen er født i Sør-Frankrike, men vokste opp i Våler. Nå stiller han ut foto og fotografikk/digitalmaleri. Dette er en salgsutstilling. Adorsen er også forfatter og har skrevet boka «Høstmørke» som kan kjøpes på biblioteket. Foruten å jobbe 38 i Aftenposten og deretter i Schibsted, har han i årenes løp vært innom mange forskjellige kunstneriske uttrykksformer, hovedsakelig på hobbybasis. 

- Adorsen har blant annet 4 ganger blitt norgesmester i amatørfilm, har vunnet flere fotokonkurranser, har utviklet flere 3D-verdener på internett og har skrevet spenningsromanen «Høstmørke». Han har jobbet med data siden 1980 og begynte med fotografikk/digitalmaleri i 2009.

 

Kun unike bilder

- Selv om teknikken muliggjør et ubegrenset antall kopier, blir hvert ferdige digitalbilde produsert på papir eller lerret kun én gang. Hvert bilde på utstillingen eksisterer derfor kun i ett eneste eksemplar. Du risikerer altså ikke at naboen kjøper maken. 

Utstillingen er åpen i hele august. Jean-Louis Adorsen vil også være i Våler under Vålerdagene/ Kunstfestivalen for å signere bøker.