Lån og les e-bøker fra Hedmarksbibliotekene gratis!

eBokBib (2).PNGMandag 2. juni går startskuddet! Er du registrert som låner ved et av Hedmarksbibliotekene? Har du nettbrett eller en smartmobil som benytter Android eller har et Apple-produkt? Da kan du enkelt lese e-bøker fra biblioteket med appen eBokBib! 

Klart-for-e-bokutlaan-i-Hedmark_articleimage.jpgAlle som vil ta med seg bøker på ferie, har nå sjansen til å ta med seg opp til 8 bøker, uten at det veier noen ting!
Bøkene leses via mobiltelefon eller nettbrett. Ved å laste ned appen eBokBib, kan alle registrerte lånere ved folkebibliotekene i Hedmark,
samt lånere på Hamar katedralskole, Jønsberg videregående skole og Trysil videregående skole, få tilgang til et bredt spekter av e-bøker for ungdom og voksne.

Alt du trenger for å laste ned eBokbib, er lånenummeret som står på lånekortet fra ditt lokale bibliotek og en PINkode. Etter at du er registrert, kan du låne og fornye uten å registrere deg igjen. Du slipper også purringer fra biblioteket, ettersom bøkene leveres automatisk etter tre uker. Dette er et spleiselag mellom bibliotekene i Hedmark og Hedmark fylkeskommune, så alle som bor i Hedmark får tilgang til de samme bøkene.

Ta gjerne kontakt med ditt bibliotek for mer informasjon.

eBokBib.pngFor å laste ned Appen:http://ebokbib.no/