Webinar - Starte og drive bedrift-dagen 20. november

Vurderer du å starte egen bedrift? På dette webinaret får du korte innlegg fra sentrale etater og private virksomheter som vil gjøre det enklere, raskere og tryggere for deg å ta steget til å starte eget foretak.

Formålet med dette webinaret er å inspirere og informere deg som er i startgropen og ønsker å etablere en bedrift. I samarbeid med øvrige aktører fra virkemiddelapparatet har Brønnøysundregistrene, Patentstyret, Doga og Norid, gått sammen om å arrangere informasjons- og inspirasjonsdagen «Starte og drive-bedrift» rundt i Norge siden 2013.

Sentrale tema for dagen:

  • Hvordan få en god oppstart og inspirasjon til å ta steget
  • Valg av selskapsform og navn
  • Innovasjon og brukerdrevet design
  • Beskyttelse av patenter, domener, design, bedrifts- og produktnavn
  • Case - En gründers reise – fra idé til oppstart

Arrangørene kan ikke love deg å bli utlært på en formiddag, men du skal få nok informasjon til å vite det viktigste om oppstartsfasen slik at du får en god start ved etablering av egen bedrift. Du får informasjon om hva du bør tenke grundig gjennom og tips om hvem du kan kontakte og rådspørre. Vi gjennomgår alt fra valg av navn og selskapsform til nyttig informasjon om toll, arbeidsmiljø, domener, varemerker og patent, utvikling av brukerdrevet innovasjon og alle hjelpetilbudene i Altinn.

Denne gangen kjører man konseptet som et webinar og avslutter det hele med en direktesendt sofaprat, hvor du som deltaker kan stille dine spørsmål. Spørsmål kan også sendes inn sammen med påmeldingen.

For hvem?

Dette webinaret er for deg som ønsker informasjon og tips om hva du bør tenke på og huske ved etablering av ny bedrift. Tilbakemelding fra tidligere arrangement viser at du som allerede har kommet i gang med etablering av eget foretak, også kan ha stort utbytte av denne dagen hos Patentstyret.

Ni av ti deltakere er fornøyde med tidligere års «Starte og drive bedrift-dagen»
Tilbakemeldinger fra tidligere deltakere viser at ni av ti deltakere har et meget god nytte og helhetsinntrykk av Starte og drive bedrift-dagen.

Deltakerne roser tidligere arrangement og melder om et godt utvalg av foredragsholdere og relevant informasjon, på en rask og effektiv måte.

Program

Hva er viktig å tenke på når du skal starte egen virksomhet? v/Brønnøysundregistrene
Gründerhistorie – Bag'in
5 tips for å lykkes med egen bedrift v/DOGA
Gründertips #1 – Skaff deg et godt domenenavn v/Norid
Hvilken organisasjonsform passer for meg v/Brønnøysundregistrene
Kort pause – 5 minutter

Patent, varemerke og design v/Patentstyret
Hva er viktig å huske på når du skal drive egen virksomhet v/Bedriftsveiledning-Brønnøysundregistrene
Spørsmål og diskusjon

Meld deg på her